Έτσι παρκάρουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι… μάγκες οι Κυπραίοι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτσι παρκάρουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι… μάγκες οι Κυπραίοι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναγνώστης μας μάς έστειλε αυτές τις φωτογραφίες απηυδισμένος με την κυπριακή νοοτροπία.

Πήγε στο αεροδρόμιο και είδε κι έπαθε μέχρι να σταθμεύσει.

Τα νεύρα του τεντώθηκαν ακόμη περισσότερο όταν διαπίστωσε ότι κάποιοι πιο… έξυπνοι συμπολίτες μας έκλεισαν τον δρόμο με τα οχήματά τους, ταλαιπωρώντας δεκάδες άλλους ανθρώπους.

Οι φωτογραφίες είναι απόλυτα ενδεικτικές:

Καλό κουράγιο, σε όσους από εμάς προσπαθούν να σκέφτονται τους άλλους. Βλέπετε, ο Κυπραίος δεν έχει μάθει να συμβιώνει αρμονικά με άλλο κόσμο και να σέβεται τους συμπολίτες του. Νομίζει πως είναι στο χωρκό που έσιει πλάτσα για ούλλους. Θέλουμε ακόμη πολύ καιρό για να αποκτήσουμε κοινωνικό πολιτισμό. Μέχρι τότε, κάποιοι θα συμπεριφέρονται νομιζόμενοι ότι είναι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE