Σοκ από τον θάνατο του 19χρονου Κύπριου φοιτητή - «Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές»

Σοκ από τον θάνατο του 19χρονου Κύπριου φοιτητή - «Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές»

Κανείς δεν μπορεί να συλλάβει ακόμη την απώλεια του 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη λύπη της για τον απροσδόκητο θάνατο του συμφοιτητή του.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Χθες ήταν μια θλιβερή μέρα για τον φοιτητόκοσμο της Θεσσαλονίκης.

Ως Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τον συγκλονισμό για τον απροσδόκητο θάνατο του συμφοιτητή μας.

Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε τη λύπη για την τραγική απώλεια ενός ακόμη νέου συμφοιτητή μας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την τραγική στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί.

Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE