Τροχαίο στη Λευκωσία: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες για το ατύχημα στο δρόμο Παλαιχωρίου

Τροχαίο στη Λευκωσία: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες για το ατύχημα στο δρόμο Παλαιχωρίου

Η Αστυνομία διερευνά οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.10πμ. σήμερα Δευτέρα, 08 Απριλίου, στον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, με ενεχόμενα οχήματα βυτιοφόρο και σαλούν, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου οχήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής σύγκρουσης, καλούμε οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησης της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».