Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας ο Ντένης Κωστέκογλου και μάλιστα αυτή τη στιγμή η διαδικασία σύλληψής του είναι σε εξέλιξη!

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, ήταν ο διευθυντής των εργοληπτικών εταιρειών, που ανήκαν στον 54χρονο Γιώργο Λοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου στα βιβλία της ΣΠΕ, φάνηκε ότι ο 54χρονος και ο 42χρονος καταζητούμενος επωφελούνταν από δάνεια στα οποία πρωτοφειλέτες ήταν πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE