Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας ο Ντένης Κωστέκογλου και μάλιστα αυτή τη στιγμή η διαδικασία σύλληψής του είναι σε εξέλιξη!

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, ήταν ο διευθυντής των εργοληπτικών εταιρειών, που ανήκαν στον 54χρονο Γιώργο Λοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου στα βιβλία της ΣΠΕ, φάνηκε ότι ο 54χρονος και ο 42χρονος καταζητούμενος επωφελούνταν από δάνεια στα οποία πρωτοφειλέτες ήταν πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE