Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας ο Ντένης Κωστέκογλου και μάλιστα αυτή τη στιγμή η διαδικασία σύλληψής του είναι σε εξέλιξη!

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, ήταν ο διευθυντής των εργοληπτικών εταιρειών, που ανήκαν στον 54χρονο Γιώργο Λοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου στα βιβλία της ΣΠΕ, φάνηκε ότι ο 54χρονος και ο 42χρονος καταζητούμενος επωφελούνταν από δάνεια στα οποία πρωτοφειλέτες ήταν πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.