Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας ο Ντένης Κωστέκογλου και μάλιστα αυτή τη στιγμή η διαδικασία σύλληψής του είναι σε εξέλιξη!

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, ήταν ο διευθυντής των εργοληπτικών εταιρειών, που ανήκαν στον 54χρονο Γιώργο Λοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου στα βιβλία της ΣΠΕ, φάνηκε ότι ο 54χρονος και ο 42χρονος καταζητούμενος επωφελούνταν από δάνεια στα οποία πρωτοφειλέτες ήταν πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE