Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη, 09/04/2024, στις 7:30 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 12/04/2024, στις 6:00 μ.μ. θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την περιοχή Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λάρνακας και των περιοχών Κρασά, Pascal, Νέου ΓΣΖ και Βεργίνας του Δήμου Αραδίππου, λόγω προγραμματιζόμενων εργασιών εγκατάστασης νέου αγωγού ύδρευσης.

Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.