Ανάλυση: Κυβέρνηση του ενός: Η διαχείριση της φωτιάς με... εργαλεία επικοινωνίας
Σε μια περίοδο που η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις πιο σοβαρές φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει... με απολογισμούς.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Κοινοτάρχης Φτερικουδίου, Μόδεστος Ιακώβου ανέφερε ότι τα γεγονότα τα έμαθε από τον ίδιο τον Μητροπολίτη στις 6 Μαρτίου.
Όπως αναφέρει ο ίδιος δεν πιστεύει όλα όσα έγιναν και δεν δέχθηκε να ακούσει το οπτικοακουστικό υλικό.
Εν συνεχεία ο κ.Ιακώβου σχολίασε «Το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι αυτό ή το πως παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ;»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: Άκουσε τους δύο μοναχούς ο Αρχιεπίσκοπος - Ακόμα να καταθέσουν
Εξήγησε ότι η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου λειτουργεί, καθώς είχαν ζητήσει με επιστολή να σταλθεί εφημέριος.
Τόνισε ότι το σκάνδαλο είχε επιπτώσεις στο χωριό, διότι η κίνηση από επισκέπτες μειώθηκε με αποτέλεσμα και οι επιχειρήσεις που λειτουργούσαν στην περιοχή να αντιμετωπίζουν τις ανάλογες συνέπειες.
«Ο κόσμος πίστεψε στα Θεία.... Μετά που έγιναν όλα αυτά δεν ήξεραν τι να κάνουν. Κάποιοι πιο αδύναμοι χαρακτήρες καταρρέουν», αναφέρει η κ.Σταυρούλα κάτοικος της περιοχής.
Η κ.Μυρούλα από την άλλη αναφέρει ότι δεν έχει κλονιστεί η πίστη της από το σκάνδαλο και ότι αυτό είναι κάτι που αφορά τους Ιερωμένους.
«Η κοινότητα μας έσφυζε από ζωή , κάθε Κυριακή το χωριό είχε απέραντη κίνηση».
Ο κοινοτάρχης από την δική του πλευρά απάντησε στο ερώτημα αν γνώριζε για τις πολεοδομικές παρατυπίες.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις