Ελλάδα: Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της, ισχυρίστηκε ο 39χρονος που σκότωσε την Κυριακή

Ελλάδα: Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της, ισχυρίστηκε ο 39χρονος που σκότωσε την Κυριακή

Νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος, σύμφωνα με το Star.

Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δραστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE