Παραιτήθηκε πυροβολώντας από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Κλεάνθης Κουτσόφτας - Η αναφορά του σε «θέατρο σκιών»

Παραιτήθηκε πυροβολώντας από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Κλεάνθης Κουτσόφτας - Η αναφορά του σε «θέατρο σκιών»

Την παραίτησή του από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, γνωστοποίησε μέσω επιστολής προς την Πρόεδρο, Αννίτα Δημητρίου και τα μέλη του κόμματος, ο Κλεάνθης Κουτσόφτας.

Η παραίτησή του οφείλεται στην απαίτηση του ΔΗΣΥ να αποσυρθεί από την κούρσα για την αντιδημαρχία Παραλιμνίου.

Ο ίδιος κάνει λόγο για θέατρο σκιών στον ΔΗΣΥ, ενώ σημειώνει ότι στην Αμμόχωστο το κόμμα δεν τήρησε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και σε άλλες επαρχίες.

«Είναι άξιο απορίας τι πραγματικά πετύχαμε μέχρι σήμερα. Αν ο ΔΗΣΥ είναι σήμερα πιο ενισχυμένος ή όχι. Αν αντιμετωπίσαμε δραστικά την εσωστρέφεια και αν κλείσαμε πληγές. Σε αυτή την περίπτωση, η υποψηφιότητά μου θα ήταν μέρος επιβολής, αφού δεν συμμετείχα στη διαδικασία, Μου προτάθηκε δηλαδή να μετατραπώ από θύμα σε θύτης»», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ο κ. Κουτσόφτας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE