Κίτρινη προειδοποίηση: Έρχονται καταιγίδες με χαλάζι – Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση: Έρχονται καταιγίδες με χαλάζι – Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η ειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 Απριλίου στις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα έχουμε μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, στα νότια και στα ανατολικά, αλλά και περιοχές του εσωτερικού.

Προστίθεται ότι σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι, ενώ οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται, με την ένταση της βροχής να αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE