Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο – Από διάσωση ηλικιωμένου σε πυρκαγιές

Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο – Από διάσωση ηλικιωμένου σε πυρκαγιές

Η Π.Υ το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε συνολικά σε 24 περιστατικά,  14 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροβσεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 12:47 χθες ανταποκρίθηκαν με ομάδες και οχήματα διάσωσης από σταθμό Υπαίθρου Μονιάτη και Σταθμού Αγίου Ιωάννη Λεμεσού σε αγροτική περιοχή της Κοινότητας Μονάγρι για διάσωση  ηλικιωμένου ατόμου από σύστημα οργώματος μικρού χειροκίνητου γεωργικού σκαπτικού μηχανήματος.

Το άτομο αποπαγιδεύθηκε με ειδική διασωστική εξάρτυση και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στη13:08 χθες, ανταποκρίθηκαν με 2 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμό Βασιλικού και ΕΜΑΚ για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή της Κοινότητας Καλαβασού. Την κατάσβεση υποστήριξαν το  Τμήμα Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και 3 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες. Συνολικά κάηκε ένα περίπου εκτάριο από σπαρτά, ενώ τα αίτια διερευνώνται.

Παράλληλα, ο κύριος Κεττής επισήμανε ότι στις 22:32 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από τον Πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε κατάστημα στην Πάφο, το οποίο χρησιμοποιείται ως κουρείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE