Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε όχημα στη Μεσόγη - Αποκλεισμένη η σκηνή

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε όχημα στη Μεσόγη - Αποκλεισμένη η σκηνή

Εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος εξερράγη χθες βράδυ γύρω στις 11.00 μμ σε όχημα που ανήκει σε εταιρεία και το οποίο χρησιμοποιεί Ελληνοκύπριος υπάλληλός της, ηλικίας 50 ετών, κάτοικος Μεσόγης, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Ο παραπονούμενος, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατήγγειλε ότι ενώ κοιμόταν άκουσε μια έκρηξη και όταν βγήκε από το σπίτι διαπίστωσε πως υπήρχε φωτιά στο όχημα της εταιρείας στην οποία εργάζεται, την οποία κατέσβησε ο ίδιος με τη χρήση λαστίχου νερού της οικίας του.

Στη σκηνή, πέραν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κλήθηκε και πυροτεχνουργός της Αστυνομίας, ο οποίος, έπειτα από σχετικές εξετάσεις, διαπίστωσε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και υπό φρούρηση και αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις εντός της ημέρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.