Κουρείο «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Αναζητείται 24χρονος Ελληνοκύπριος

Κουρείο «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Αναζητείται 24χρονος Ελληνοκύπριος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης (05/04) για φωτιά που ξέσπασε κατάστημα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κουρείο στην Πάφο τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 22:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουρείο ανήκει σε Σύρο και έχει καεί ολοσχερώς, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε ένταλμα σύλληψης ενός 24χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος αναζητείται. 

Από τις πρώτες εξετάσεις, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. 

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE