Άγιοι Ανάργυροι: Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία - «Το παιδί μου»

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία - «Το παιδί μου»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια η 28χρονη Κυριακή, η οποία το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον πρώην συντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ συγγενείς μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.

Ανατριχιαστική είναι η εικόνα της μητέρας της 28χρονης να οδύρεται για τον χαμό της κόρης της. «Το παιδί μου...», φώναζε διαρκώς όσο οι καμπάνες χτυπούσαν και ο κόσμος τη συνόδευε στην τελευταία της κατοικία.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε εικόνες:
kideia_28xronis___2_
Συγγενείς της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___3_
kideia_28xronis___4_
Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___6_
Η μητέρα της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___7_
kideia_28xronis___1_
 

Στην εξόδιο ακολουθία της Κυριακής Γρίβα παρέστησαν και μετέφεραν τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, η διευθύντρια του γραφείου του Έλενα Αναστασίου και η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου.


Δείτε περισσότερες εικόνες:

kideia-kyriakis__1_
kideia-2
kideia-1
kideia-3
kideia-4
kideia-kyriakis__2_
kideia-6

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE