Πέπλο ομίχλης κάλυψε την Αμμόχωστο - Σαν όαση στην έρημο οι πισίνες ξενοδοχείου - Δείτε βίντεο

Πέπλο ομίχλης κάλυψε την Αμμόχωστο - Σαν όαση στην έρημο οι πισίνες ξενοδοχείου - Δείτε βίντεο

Αγία Νάπα αλλιώς Ντουμπάι… ομίχλη με σκόνη κάλυψε το απόγευμα τα παράλια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική πλατφόρμα kitasweather, πρόκειται για ομίχλη μεταφοράς (advection fog) παρατηρείται σε περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου αυτή την ώρα (16:00, 03/04/2024). Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και τις πρωινές ώρες ανοιχτά της Πάφου. Τις επόμενες ώρες το φαινόμενο θα υποχωρήσει.

Δείτε βίντεο εδώ

*Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τη Vaso Panayi στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook

Η ομίχλη όπως φαίνεται και από την δορυφορική εικόνα η οποία εκτείνεται από τον θαλάσσιο χώρο του νησιού προς την επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE