Κ. Λετυμπιώτης: Έχει ήδη ξεκινήσει η μεταστέγαση φαρμάκων από την πλημμυρισμένη αποθήκη

Κ. Λετυμπιώτης: Έχει ήδη ξεκινήσει η μεταστέγαση φαρμάκων από την πλημμυρισμένη αποθήκη

Για την καταστροφή φαρμάκων που φυλάσσονταν σε αποθήκη του Υπουργείου Υγείας μετά τη σφοδρή κακοκαιρία της Καθαράς Δευτέρας μίλησε στο «ALPHA Ενημέρωση» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η υιοθέτηση σύγχρονων πρωτοκόλλων, τα οποία θα μπορούν να εξελίσσονται και να επικαιροποιούνται διαρκώς», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταστέγασης, καθώς τα φάρμακα βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο σχεδόν δύο δεκαετίες.

«Ήταν ακραίες καιρικές συνθήκες, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δε θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τα μέτρα τα οποία τώρα λαμβάνονται.»

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη στο παρόν στάδιο βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση της ζημιάς, ενώ λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα αντικατάστασης των σκευασμάτων που καταστράφηκαν λόγω της πλημμύρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE