Αννίτα Δημητρίου: Απάντησε αν είναι έτοιμη να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας

Αννίτα Δημητρίου: Απάντησε αν είναι έτοιμη να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας

Δήλωσε ότι δεν σκέφτεται την Ανάληψη της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας ότι την ενοχλεί να συζητούν για το 2028.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Sigma, Πρωτοσέλιδο, το πρωί της Τετάρτης, η κα. Δημητρίου, σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμη για την ανάληψη της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι δεν σκέφτομαι την ανάληψη της ΚΔ. Το έχω πει ξανά. Η έγνοια κάποιων είναι αυτό. Να ησυχάσουν. Για μένα στην πολιτική είναι πολύ κακό. Να σου έχει ανατεθεί μια ευθύνη και να σκέφτεσαι πως μπορεί να εξασφαλίσεις κάποιο άλλο πόστο. Αυτό είναι λάθος γιατί χάνεις τον στόχος σου. Με ενοχλεί να συζητούν για το 2028 ή για το 2058».

Παράλληλα με τα πιο πάνω, ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ βγήκε μπροστά στο θέμα της άρσης της νομικής προστασίας των Σύρων. «Θα έχουμε ένα νέο μεταναστευτικό κύμα από τον Λίβανο. Δεν ισχύει ότι όλες οι περιοχές της Συρίας δεν είναι ασφαλείς. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η νομική προστασία. Της είπα ότι θα πρέπει να συγκληθεί άμεσα μια σύσκεψη με τους Προέδρους των Κοινοβουλίων των χωρών πρώτης εισόδους όπως είναι η Κύπρος για να δούμε τι γίνεται».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE