Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λάρνακα - Σε κρίσιμη κατάσταση 73χρονη

Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λάρνακα - Σε κρίσιμη κατάσταση 73χρονη

Σε νέα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το πρωί στη Λάρνακα, τραυματίστηκε 73χρονη πεζή.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30π.μ. χθες, ενώ 64χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Ζήνωνος Κιτιέως στα Λειβάδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 73χρονη πεζή.

Ο 73χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE