Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Aναγκαίο να συνεχιστεί η ροή βοήθειας προς Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Aναγκαίο να συνεχιστεί η ροή βοήθειας προς Γάζα»

Ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε ότι είναι επιτακτικό να συνεχιστεί η ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, καθώς οι ανάγκες εντείνονται μέρα με τη μέρα.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ μετά τη θανατηφόρα επίθεση σε κομβόι της ΜΚΟ World Central Kitchen, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι είναι συντετριμμένος από την τραγική είδηση της απώλειας ζωών του προσωπικού της WCK.

Εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους τους και υπογράμμισε ότι οι αρχές του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου είναι σαφείς και ξεκάθαρες «και ζητήσαμε διεξοδική διερεύνηση αυτού του τραγικού περιστατικού».

«Είναι σημαντικό, παρά το τραγικό αυτό γεγονός, η ροή ανθρωπιστικής βοήθειας να συνεχιστεί καθώς οι ανάγκες στη Γάζα αυξάνονται μέρα με τη μέρα», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE