Πάφος FC: «Τα έχω με τον διαιτητή, το VAR και μερικά ΜΜΕ»

Πάφος FC: «Τα έχω με τον διαιτητή, το VAR και μερικά ΜΜΕ»

Ο Χάρης Θεοχάρους, γενικός αρχηγός της Πάφος FC, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0.

Η πρώτη τοποθέτηση του: «Καλό μεσημέρι και καλό μήνα. Σίγουρα ήταν ανεπιθύμητο το αποτέλεσμα του αγώνα. Θέλαμε τη νίκη, έτσι ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για τους στόχους μας, αυτές είναι εκεί, καθώς μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι στο πρωτάθλημα. Θα τις «κυνηγήσουμε» μέχρι εκεί που μπορούμε. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε ως ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».