Φυσικό Αέριο: Υπέβαλε πρόταση για ανάπτυξη του «Αφροδίτη» η κοινοπραξία της Chevron

Φυσικό Αέριο: Υπέβαλε πρόταση για ανάπτυξη του «Αφροδίτη» η κοινοπραξία της Chevron

Πρόταση για βελτιστοποίηση του συμφωνημένου Σχεδίου Ανάπτυξης και Παραγωγής του κοιτάσματος εντός των χρονικών πλαισίων που είχε θέσει το Υπουργείο υπέβαλε η κοινοπραξία του κοιτάσματος φυσικού αερίου «Αφροδίτη», η οποία αποτελείται από τις εταιρείες Chevron Cyprus Limited, NewMed Energy Limited Parthnership και BG Cyprus Limited.

Το ΥΕΕΒ θα αξιολογήσει την υποβληθείσα πρόταση μαζί με τους συμβούλους του και θα ενημερώσει αναλόγως την Αδειούχο κοινοπραξία.

Στο ενδιάμεσο, το Υπουργείο δεν προτίθεται να προβεί σε περαιτέρω δημόσιες τοποθετήσεις επί του θέματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE