Στο Προεδρικό η Μέτσολα - Συναντήθηκε με ΠτΔ - Παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο

Στο Προεδρικό η Μέτσολα - Συναντήθηκε με ΠτΔ - Παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε συνάντηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρομπέρτα Μέτσολα.

Η κα Μέτσολα έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 9:00 απόψε όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης με τον οποίον είχαν σύντομη κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο με την κα Μέτσολα.

Αύριο, στις 11.45πμ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κα Μέτσολα θα μεταβούν στο λιμάνι Λάρνακας, όπου η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και τις διεργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», ενώ ακολούθως θα μεταβούν στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) όπου θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, προτού η κα Μέτσολα αναχωρήσει από την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.