Φιλιππίνες: Draq Queen έκανε ροκ σταρ τον Ιησού και κινδυνεύει με φυλάκιση 12 ετών - Δείτε βίντεο

Φιλιππίνες: Draq Queen έκανε ροκ σταρ τον Ιησού και κινδυνεύει με φυλάκιση 12 ετών - Δείτε βίντεο

Αντιμέτωπη με φυλάκιση 12 ετών βρίσκεται μια drag queen στις Φιλιππίνες, η οποία σε βίντεο παρουσίασε ως ροκ σταρ τον Ιησού.

Ο Αμαντέους Φερνάντο Παγκέντε, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Pura Luka Vega, συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου για παραβίαση του νόμου περί ασεμνών θεαμάτων που προσβάλουν φυλή ή θρήσκευμα.

Δείτε βίντεο:

Το συγκεκριμένο αδίκημα προβλέπει φυλάκιση έως 12 έτων στις Φιλιππίνες, μια χώρα κυρίως Καθολικών, καθώς το 86% των κατοίκων της προσδιορίζεται έτσι.

Ωστόσο υποστηρικτές της drag queen κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα 360.000 πέσος (4.700 ευρώ) της εγγύησης και έτσι ο 33χρονος Παγκέντε αποφυλακίστηκε μετά τη σύλληψή του.

Ο Παγκέντε είχε συλληφθεί και τον περσινό Οκτώβριο για το ίδιο αδίκημα καθώς και τότε σε βίντεο είχε παρουσιάσει μια ροκ εκδοχή του Ιησού με τον ίδιο να θεωρείται «persona non grata» από αρκετούς στις Φιλιππίνες καθώς έχει δεχθεί μηνύματα μίσους και απειλές για τις εμφανίσεις του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE