Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού — Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς την πρωτεύουσα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.
Από την σύγκρουση το ένα όχημα αναποδογυρίστηκε, ενώ οι οδηγοί και των δυο οχημάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με ελαφρά τραύματα.
Ουρές αυτοκίνητων σχηματίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο, λόγω του τροχαίου, ενώ επειδή τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο ύψος του νοσοκομείου σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




