Συγκεκριμένα, ο φόρος κατανάλωσης τερματίστηκε τα μεσάνυκτα της Κυριακής (31/3) και από σήμερα (1/4) , οι τιμές των καυσίμων κίνησης (βενζίνη 95 και πετρέλαιο κίνησης) αυξήθηκαν κατά 8,3 σεντ ανά λίτρο ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 6,3 σεντ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές
Που κυμαίνονται τώρα (1/4) οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια
Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, σήμερα Δευτέρα (1/4) και γύρω στις 8:30 το πρωί, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια ήταν €1,505, με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,144 και την ακριβότερη €1,561.
Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν €1,567, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,462 και την ακριβότερη €1,665.
Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,587, με την φθηνότερη να ήταν €1,479 και την ακριβότερη €1,660.
Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές των καυσίμων.