Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν πύθωνα 5 μέτρων - Viral οι εικόνες με το φίδι

Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν πύθωνα 5 μέτρων - Viral οι εικόνες με το φίδι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο άνδρες, οι οποίοι βρέθηκαν σε χωράφι γνωστού τους ατόμου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε έναν μουσαμά και έκπληκτοι αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα νεκρό, ο οποίος ήταν σκεπασμένος με μουσαμά.

Ο πύθωνας, ο οποίος φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, υπολογίζεται σε μήκος περίπου 5 μέτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους άνδρες, το ερπετό είχε πρόσφατα καταλήξει.

Δείτε φωτογραφίες:

Επίσης, σύμφωνα με το newshub.gr, άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ώστε να περισυλλεγεί το φίδι, το οποίο κάποιος φαίνεται να άφησε εκεί ενώ όπως αναφέρεται στα τοπικά μέσα, φαίνεται να έχει φάει κάτι πριν πεθάνει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE