Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Τώρα ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά στο περιοδικό In Touch, κάνει λόγο για καρκίνο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μεταδίδει, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Με την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge», η κηδεία του βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, μέλη της βασιλικής οικογένειας λένε στο In Touch ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα».
«Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας», λέει πηγή στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί εκτιμούν πως ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ' ό,τι φαντάζονταν».
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




