Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Επαρχία Λεμεσού - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Επαρχία Λεμεσού - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε βόρεια της Κοινότητας Αγ.Θεράπων της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην περιοχή επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και δυνατών ανέμων οι δύναμεις θα ενισχυθούν με ακόμη ένα όχημα από τις Κυβίδες και ένα όχημα από Τμήμα Δάσων

Συνολικά επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ένα από Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.