Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ONE βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, σχολίασαν τους λόγους της διάλυσής τους.

Αρχικά, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είχαμε και τις διαφωνίες μας όπως έχει οποιαδήποτε ομάδα, οποιαδήποτε οικογένεια κτλ. Θεωρώ ότι τώρα περνάμε πολύ καλύτερα γιατί έχουμε βρει έναν κώδικα επικοινωνίας πολύ ξεχωριστό. Εγώ αν δεν τους δω 3-5 φορές τον μήνα μου λείπουν, πραγματικά μου λείπουν. Θα πάρω τον Αργύρη τηλέφωνο και θα του πω "τι κάνεις;", τον Πάνο, με τον Φίλιππο μιλάμε πολύ συχνά στο viber, στο τηλέφωνο κτλ, με τον Δημήτρη... Έχουμε αυτή την επικοινωνία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE