Επεισοδιακή καταδίωξη: «Μπούκαρε» σε οικία και τον αναγνώρισαν οι γείτονες - Χειροπέδες σε 23χρονο

Επεισοδιακή καταδίωξη: «Μπούκαρε» σε οικία και τον αναγνώρισαν οι γείτονες - Χειροπέδες σε 23χρονο

Χειροπέδες σε 23χρονο, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, πέρασε το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος αντιλήφθηκε άγνωστο πρόσωπο εντός της οικίας του.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 17:00, λήφθηκε πληροφορία από πολίτη, ότι άγνωστο πρόσωπο βρισκόταν εντός της οικίας του και ότι κάλεσε σε βοήθεια γείτονες, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον αναγνώρισαν ως καταζητούμενο πρόσωπο, από φωτογραφία που δημοσίευσε η Αστυνομία.

Περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού έφτασαν στην σκηνή και με υποδείξεις των πολιτών, ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην αυλή κατοικίας.

Όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από την οικία κλάπηκε ένα ρολόι, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή, ενώ σε σωματικό έλεγχο στον ύποπτο, φέρεται να εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.