Θανατηφόρο με θύμα ποδηλάτη: Αθωώθηκε 44χρονη - Ζητά καταχώρηση έφεσης από Σαββίδη η οικογένεια

Θανατηφόρο με θύμα ποδηλάτη: Αθωώθηκε 44χρονη - Ζητά καταχώρηση έφεσης από Σαββίδη η οικογένεια

Την 29/03/2024 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αθώωσε κατηγορούμενη για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που επέφερε το θάνατο 29χρονου Ινδού ποδηλάτη.

Η κατηγορουμένη δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επεσυνέβει την 24/01/2022 στο δρόμο Λιοπετρίου Σωτήρας με τον άτυχο ποδηλάτη Parvinder Singh φοιτητή από την Ινδία να βρει ακαριαίο θάνατο από το κτύπημα που δέχτηκε από το όχημα της κατηγορουμένης. Σύμφωνα με την κατατεθείσα μαρτυρία ενώπιον του Δικαστηρίου το όχημα της κατηγορουμένης σταμάτησε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο σύγκρουσης χωρίς ίχνη τροχοπέδησης.

Η οικογένεια του θύματος μέσω των δικηγόρων της ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα την καταχώρηση έφεσης κατά της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και/ή επανεκδίκασης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE