Διαβεβαιώνει το ΔΣ του ΡΙΚ - «Μετά την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι μισθοί»

Διαβεβαιώνει το ΔΣ του ΡΙΚ - «Μετά την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι μισθοί»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ με ανακοίνωση διαβεβαιώνει ότι οι μισθοί θα καταβληθούν στους εργαζόμενους στο Ίδρυμα αμέσως μετά την αργία της 1ης Απριλίου, μόλις διεκπεραιωθεί από τις Τράπεζες.

Η Διοίκηση του ΡΙΚ διευκρινίζει ότι τα χρηματικά εμβάσματα γίνονται μέσω γερμανικής τράπεζας και λόγω των τραπεζικών αργιών για το Πάσχα των Καθολικών δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη καταβολή των μισθών που προβλεπόταν να γίνει την 29 Μαρτίου (τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα)

Αναφέρει ακόμα ότι καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που προέκυψαν εξαιτίας του μπλοκαρίσματος των τραπεζικών λογαριασμών του ΡΙΚ συνεπεία Δικαστικού Διατάγματος, για να μπορέσει να καταβληθεί η μισθοδοσία στο προσωπικό, αμέσως με την ψήφιση του προϋπολογισμού από την Βουλή την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Το ΔΣ του ΡΙΚ ευχαριστεί τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας για την καθοριστική συμβολή τους και δηλώνει ότι στόχος του νέου ΔΣ είναι να αποτραπεί η επανάληψη παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον, έχοντας ως προτεραιότητα το συμφέρον όλων των εργαζομένων στο ΡΙΚ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.