Ιταλία: Παρήγγειλε αυτοκόλλητα και έλαβε …180 γραμμάρια ηρωίνη!

Ιταλία: Παρήγγειλε αυτοκόλλητα και έλαβε …180 γραμμάρια ηρωίνη!

Πλέον το e-commerce και οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Κατά καιρούς, συμβαίνουν και λάθη στις αποστολές. Τουλάχιστον, αυτό σκέφτηκε ένας 43χρονος από την Πομπηία, λίγο έξω από τη Νάπολη, ο οποίος αγόρασε αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών και όμως έλαβε δέμα με δύο σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Έκπληκτος αλλά και προβληματισμένος για το ‘διαφορετικό’ από το αναμενόμενο περιεχόμενο, ο άνδρας έφερε τα σακουλάκια στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε πως η λευκή ουσία ήταν καθαρή ηρωίνη αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ.

Όπως μεταδίδει ο Ιταλικός Τύπος, οι Αρχές αναζητούν τον αποστολέα του δέματος.

Πηγή: ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE