Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα στη Θήβα - Η ηλικία του και το δώρο που πήρε - Βίντεο και φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα στη Θήβα - Η ηλικία του και το δώρο που πήρε - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούρτα γενεθλίων έσβησε στην Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Αφού πρώτα πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων με το νούμερο 35.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Δείτε:

Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει το τραπέζι σε στρατιώτες του θαλάμου του στο στρατόπεδο της Θήβας από τις 15 Μαρτίου όταν και παρουσιάστηκε για τη στρατιωτική του θητεία. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είπε ότι η κράτηση έγινε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός, δε, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE