Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Απο διαμάχες μεταξύ της Χριστιάνας Αριστοτέλους και κριτικής επιτροπής… μέχρι και «κοκκινίσματα»!
Της Έλενας Τσιακούπη
Γιατί το λέμε;; Εμ τι ήθελε η Κλέλια Γιασεμίδου να ζητήσει απο την Χριστιάνα Αρισοτοτέλους να κάνει μια στροφή….για να δουν οι τηλεθεατές την «καυτή» τουαλέτα που φορούσε δια χειρός Έφης Παπαϊωάννου!
Η Χριστιάνα κοκκίνισε απο ντροπή και απάντησε το κορίτσι των backstage «Και εγώ θα ήθελα να κάνεις τούμπα αλλά δεν στο ζήτησα»! Παρ΄όλα αυτά δεν χάλασε χατίρι και έκανε την στροφή, όπου αποκαλύφθηκε το διαφανές σημείο στα δεξιά και αριστερά της δημιουργίας...πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά η παρουσιάστρια φορούσε εσώρουχο!
Να σημειωθεί πως το σέξυ συγκεκριμένο φόρεμα, φόρεσε και η Δέσποινα Βανδή στον τελικό του «The voice»
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις