Κεραυνοβόλησε την αντιπολίτευση… ο Κεραυνός

Κεραυνοβόλησε την αντιπολίτευση… ο Κεραυνός

Με έντονο ύφος και με ευθείες βολές κατά της αντιπολίτευσης κυρίως κατά του ΑΚΕΛ επέλεξε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, να εξαγγείλει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο κ. Κεραυνός ανέφερε πως, «η κυβέρνησή μας, δεν θα ασχοληθεί με εξαγγελίες και με παροχολογίες οι οποίες δοκιμάστηκαν στο παρελθόν από αυτούς που τις εξαγγέλλουν σήμερα και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην οικονομία μας και στην κοινωνία μας, τα οποία μέχρι σήμερα υπάρχουν και τα αντιμετωπίζει η σημερινή κυβέρνηση».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φωτογραφίζει κυρίως το ΑΚΕΛ, ο Μάκης Κεραυνός ανέφερε πως «αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο και κάποια κόμματα αξιοποιούν τα πάντα για να παρουσιάσουν μια εικόνα, περίπου καμένης γης. Νομίζω είναι σε άλλες εποχές που είχαμε καμένη γη και δεν νομιμοποιούνται αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα σήμερα, να υποδείξουν σε αυτή την κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει.

Γιατί είναι από αυτούς που είδαμε με τις πολιτικές που εφάρμοσαν καμένη γη, είναι με αυτούς που είδαμε με τις πολιτικές που εφάρμοσαν να κουρεύονται καταθέσεις και να αφήνουν εκτεθειμένα  τα νοικοκυριά και τους πολίτες αυτού του τόπου».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE