Χειροπέδες σε 29χρονο στην Κάλυμνο που κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας

Χειροπέδες σε 29χρονο στην Κάλυμνο που κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο ο οποίος είχε βγει βόλτα με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) αστυνομικοί στην Κάλυμνο.

Ειδικότερα, ο 29χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή ενορία Χριστού να κρατάει σε εμφανή θέα ένα σπαθί συνολικού μήκους 79 εκατοστών προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους πολίτες.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα ο «σαμουράι» είχε μπει με το σπαθί και σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, πράξη για την οποία η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε τηλεφωνικά από υπαλλήλους του καταστήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.