Χειροπέδες σε 29χρονο στην Κάλυμνο που κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας

Χειροπέδες σε 29χρονο στην Κάλυμνο που κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο ο οποίος είχε βγει βόλτα με ένα μεγάλο σπαθί ανά χείρας πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) αστυνομικοί στην Κάλυμνο.

Ειδικότερα, ο 29χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή ενορία Χριστού να κρατάει σε εμφανή θέα ένα σπαθί συνολικού μήκους 79 εκατοστών προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους πολίτες.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα ο «σαμουράι» είχε μπει με το σπαθί και σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, πράξη για την οποία η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε τηλεφωνικά από υπαλλήλους του καταστήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.