Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Δυστύχημα με πολλά θύματα περιγράφουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης καθώς ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Flixbus στον αυτοκινητόδρομο Α9 της Σαξονίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους «όταν το Flixbus έχασε τον έλεγχο, κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο.

«Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος» ανακοίνωσε η εταιρεία Flixbus, προσθέτοντας ότι περίπου 53 επιβάτες και δύο οδηγοί επέβαιναν στο πούλμαν που ταξίδευε από το Βερολίνο στη Ζυρίχη.

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Α9 και κατευθυνόταν προς το Μόναχο όταν γύρω στις 9:45 (τοπική ώρα, 10:45 ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε.

Η κυκλοφορία προς το Μόναχο διακόπηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς φωτογραφίες έδειχναν ασθενοφόρα και ελικόπτερα να συρρέουν.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE