Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Υπουργικό Συμβούλιο εκτάκτως συγκάλεσε την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της λήξης του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ, της επιδότησης στα καύσιμα κίνησης και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Αναμένεται να εξεταστούν μέτρα για στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια του Υπουργικού θα είναι σύντομη καθώς στις 12:00 το μεσημέρι θα δεχθεί Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, πριν το Υπουργικό, στις 10.00 π.μ., ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης με θέμα τον Φορολογικό Μετασχηματισμό, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Συμβούλων Πανεπιστημίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE