Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Χθες βράδυ αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από τρίτη χώρα, άντρας ηλικίας 39 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος καταζητείτο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από αρχές της Γερμανίας, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εγκληματικότητας στο διαδίκτυο και απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 2019-2020 σε Γερμανία και Ισραήλ.

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, αρχές της Γερμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE