Αν τους δείτε καταγγείλτε τους! Τους καταζητεί η Αστυνομία γιατί πήγαν να «σκοτώσουν» ζευγάρι από την Λεμεσό

Αν τους δείτε καταγγείλτε τους! Τους καταζητεί η Αστυνομία γιατί πήγαν να «σκοτώσουν» ζευγάρι από την Λεμεσό

Τους βλέπετε καλά; Αυτοί οι δυο άντρες κτύπησαν εσκεμμένα με το όχημα τους δυο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 31-32 ετών στην Γερμασόγεια.

Η Αστυνομία αναζητεί δύο άνδρες, αγνώστων στοιχείων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τέλεσης πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 29 Αυγούστου, 2015.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον αριθμό 1460.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE