Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό

Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό

Σε δεύτερη σύλληψη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Πρόκειται 25χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό τετραήμερη κράτηση και δεύτερος 25χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στις 24 Μαρτίου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία από την Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής, ανέβασε μέσω του λογαριασμού του στη συγκεκριμένη εφαρμογή, αριθμό αρχείων βίντεο, που περιέχουν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE