Στις Βρυξέλλες ο Χάσικος για το έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών για τη μεταναστευτική κρίση

Στις Βρυξέλλες ο Χάσικος για το έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών για τη μεταναστευτική κρίση

Οι αρμόδιοι Υπουργοί θα κληθούν να συμφωνήσουν επί της μετεγκατάστασης των δικαιούχων διεθνούς προστασίας ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος αναχωρεί σήμερα για Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος στην Έκτακτη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Ημερήσια Διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνει τη δράση της ΕΕ ως προς τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης. Οι αρμόδιοι Υπουργοί θα κληθούν να συμφωνήσουν επί της μετεγκατάστασης των δικαιούχων διεθνούς προστασίας ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ο κ. Χάσικος θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE