Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία: Νέα σειρά διαλέξεων από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία: Νέα σειρά διαλέξεων από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Σύνδεσμο Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, εγκαινίασαν τη νέα σειρά διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας, που πραγματοποιείται για 2η συνεχομένη χρονιά.

Η πρώτη διάλεξη διοργανώθηκε στις 21 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον τομέα της Ασφάλειας & Υγείας.

Το θέμα της διάλεξης ήταν «Διερεύνηση Ατυχημάτων», με Ομιλητές τους: κα. Μαρίνα Κουγιάλη, Ανώτερη Λειτουργό Επιθεώρησης Εργασίας και Προϊστάμενη κλάδου Μεταποίησης και Κατασκευών, κ. Χρίστο Χρίστου, Λειτουργό Ασφάλειας, Υγείας και Φυσικής Προστασίας της CNP CYPRUS και κ. Σταύρο Λάμπρου, Σύμβουλο Ασφάλειας και Υγείας και τέως Ανώτερο Επιθεωρητή Εργασίας.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE