Άκυρος ο συναγερμός για ενδεχόμενες βόμβες στη Βενετία

Άκυρος ο συναγερμός για ενδεχόμενες βόμβες στη Βενετία

Μια τσάντα και μια τροχήλατη βαλίτσα που εγκαταλείφθηκαν πάνω από τις γέφυρες των υψηλών υδάτων προκάλεσαν απειλή για βόμβα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, που όμως αποδείχτηκε εσφαλμένη, καθώς τελικά οι αποσκευές είχαν ξεχαστεί από τουρίστες. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή μεταξύ του καμπαναριού και της εισόδου της Βασιλικής.

Σύμφωνα με την La Repubblica από τις πρώτες ενδείξεις, οι δύο τσάντες είχαν γίνει αντιληπτές λίγο νωρίτερα μπροστά από το Παλάτι των Δόγηδων, που είχαν αφεθεί αφύλακτες από κάποιους ανθρώπους. Καλούμενοι από τους αστυνομικούς της τοπικής αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες τους τις είχαν μετακινήσει, για να τις εγκαταλείψουν και πάλι κοντά στο καμπαναριό του Αγίου Μάρκου.

Λόγω του διεθνούς συναγερμού, ενεργοποιήθηκε συναγερμός ασφαλείας και ένα μεγάλο μέρος της πλατείας αποκλείστηκε από την κυκλοφορία, εν αναμονή των πυροτεχνουργών.

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE