Νέα παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση: Συνελήφθησαν 22 πρόσωπα - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Νέα παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση: Συνελήφθησαν 22 πρόσωπα - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνέχεια στις δράσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, έδωσε σήμερα η Αστυνομία, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 22 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με την Αστυνομία να προχωρεί ήδη στις διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές.

Η σημερινή επιχείρηση άρχισε στις 6.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, καθώς και μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Από την αρχή του χρόνου, συνολικά 2675 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών επαναπατρισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και απομάκρυνση προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE