Προανήγγειλε μέτρα αντιμετώπισης ακρίβειας ο Χριστοδουλίδης - Θα ληφθούν αποφάσεις από Υπουργικό

Προανήγγειλε μέτρα αντιμετώπισης ακρίβειας ο Χριστοδουλίδης - Θα ληφθούν αποφάσεις από Υπουργικό

Υπάρχει σχεδιασμός και συζήτηση με όλους τους αρμόδιους Yπουργούς για να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις, είτε ανανέωσης μέτρων, είτε καινούργιων μέτρω για αντιμετώπιση της ακρίβειας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, σε δηλώσεις του έπειτα από την Πανηγυρική Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ότι την 1η του Απρίλη λήγουν κάποια σημαντικά μέτρα που λήφθηκαν προς ανακούφιση του κόσμου από την ακρίβεια και ερωτηθείς αν γίνονται σκέψεις για ανανέωσή τους ή για αντικατάστασή τους, είπε ότι υπάρχει σχεδιασμός και συζήτηση με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς «για να προχωρήσουμε σε συγκεκρμένες ανακοινώσεις είτε ανανέωσης μέτρων, είτε καινούργιων μέτρων».

«Είναι κάτι το οποίο στα θέματα της εσωτερικής διακυβέρνησης,  είναι το πιο ψηλό στις προτεραιότητές μας, στα θέματα που μας απασχολούν. Γνωρίζουμε παρά πολύ καλά τα δεδομένα και τις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας και θα έχουμε ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε.

Είπε ότι «θα μιλήσουμε συγκεκριμένα όταν φτάσει η ώρα με την ολοκλήρωση και των μέτρων».

«Δεν θέλω να προχωρήσω τώρα (σε ανακοινώσεις), υπάρχουν ενώπιον μου πολλές ιδέες από όλους τους Υπουργούς που εμπλέκονται και θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE