Έβαλαν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό Κυριακάτικά - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Έβαλαν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό Κυριακάτικά - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές, μετά από φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, σε Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε σε αίθουσα του Δημοτικού, με αποτέλεσμα να σπεύσουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Αρχικά η φωτιά ξεκίνησε από βιβλία και επεκτάθηκε εντός της αίθουσας διδασκαλίας. 

Aπό τις εξετάσεις προέκυψε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκε και παραβίαση σε δυο γραφειακούς χώρους του σχολείου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE