Χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος για το τροχαίο στην Πάφο - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής

Χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος για το τροχαίο στην Πάφο - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής

Χειροπέδες στον 43χρονο οδηγό του οχήματος το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, το μεσημέρι της Κυριακής στην Επαρχία Πάφου.

Ο οδηγός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 54χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, που στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου οδηγού αυτοκινήτου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, στην περιοχή Κόλπος των Κοραλλίων, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 54χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE