Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου - Τι συνέβη

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου - Τι συνέβη

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να συναντηθούν ο Νίκος Βέρτης με τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Νίκο Πολατίδη, σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Η δίκη έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου και το σκεπτικό της απόφασης ευνοεί την πλευρά του λογιστή.

Με τη νέα απόφαση του Αρείου Πάγου, που έφερε στο προσκήνιο το newsit.gr, γίνεται εκ νέου στο Εφετείο η δίκη, μετά την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην λογιστής του γνωστού τραγουδιστή και αφορά σε χρέη που είχε η εταιρεία που διαχειριζόταν ο Νίκος Βέρτης, αλλά εμφανιζόταν στο όνομα του Νίκου Πολατίδη.

Μάθετε το σκεπτικό της απόφασης στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE